Voor Bedrijven

 

Hoe houden we in deze moderne, hectische tijd, waarin alles mogelijk lijkt, alle ballen in de lucht? Hoe maken we de juiste keuzes? Hoe zorgen we voor balans? Hoe kunnen we effectief ons werk doen? Hoe zorgen we dat we blij worden van datgene wat we doen?

 

HAPPYO ondersteunt vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Door middel van coaching, training en workshops in de buitenlucht, werken we aan de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. We leren duurzame tools en technieken die zowel op het werk als privé direct toe te passen zijn. Dit zijn effectieve technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie. 

 


Happy & Gezond werken

Voor de programma's en trainingen in het bedrijfsleven werken HAPPYO en Leef Gelukkig en Gezond vanaf nu samen! Samen gaan we voor een Happy & Gezond werkend Nederland. Een werkend Nederland met meer rust, aandacht en focus. Trainingen en programma's waarin Happy & Gezond (samen)werken centraal staat. Op een laagdrempelige manier leer je effectieve en praktische methoden en technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie. Deze kun je direct in je werk en het dagelijks leven toepassen. Het blijft bij ons niet bij praten, achteroven zitten en luisteren. Wij gaan doen! Actief aan de slag, naar buiten, oefenen, ervaren en leren. Dus wil je meer ontspanning in werk en leven, meer rust en op een actieve manier aan de slag met vitaliteit. Voor jezelf en je medewerkers?

Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden! 


Kennismakingsworkshop HAPPY & GEZOND Werken 20 maart a.s.:Mindful Lunch Walk

Zoek je een energieke invulling voor jullie teamdag? Een leuke activiteit en ook meteen concreet iets leren over hoe je je hoofd tot rust kunt brengen? Met je team ervaren wat buitenlucht in combinatie met mindfulness voor jullie kan doen? 

 

Dan is een Mindful Lunch Walk echt iets voor jullie!

 

Samen met je collega's, tussen het harde werken door, bewust buiten genieten. In een stadspark, in de natuur, het kan eigenlijk overal. We wandelen, doen mindfulness- en ademhalingsoefeningen om uit je hoofd te komen, te ontspannen en te focussen. Daarna ga je met frisse energie, overzicht en focus weer aan het werk!

Duur: 1 - 1,5 uur

Aantal personen per wandeling: max. 15

 Kosten: in overleg, afhankelijk van o.a. tijdsduur en groepsgrootte

  

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

ZEIST

jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring