Doen Waar Je Blij Van Wordt

 

HAPPYO geeft lichaamsgerichte en ervaringsgerichte begeleiding met een vleugje mindfulness in de natuur. 

Deze manier blijkt zeer effectief te zijn als je vastloopt in je werk of leven of stress- en burn-out klachten ervaart.

 

We praten niet alleen, we bewegenervaren en doen. We staan letterlijk en figuurlijk stil bij datgene wat echt belangrijk voor jou is op dit moment.

 

Je komt dichter bij jezelf, ontspant, ervaart ruimte, wordt je bewust van patronen en ontdekt wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging te komen. Om uiteindelijk (weer) datgene te gaan doen waar jij blij van wordt!

 

Een achtergrond in Psychologie en Bedrijfskunde, jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en diverse aanvullende opleidingen op het gebied van (vitaliteit)coaching, psychotherapie en mindfulness geven mij de kennis en ervaring, om jou zo goed mogelijk zelf op weg te helpen. 

 

Mijn stijl is positief, luchtig en praktisch, met beide benen op de grond.

Ik kan het niet laten je bewust te maken van datgene wat ik zie en wat je zelf eigenlijk diep van binnen weet.

 

Een HAPPYO traject is opgebouwd uit 3 fases:

 

Fase 1 Bewustwording

In deze fase staat bewustwording van jezelf en vooral je lichaam centraal. Hoe gaat het met jou? We gaan aan de slag met inspanning en ontspanning, ademhaling en fysieke oefeningen. Je krijgt inzicht in jouw situatie en datgene waar je aan wilt werken.

 

Fase 2: Patronen

In deze fase verkennen we je denken, voelen en handelen. We gaan aan de slag met belemmerende en helpende gedachten en overtuigingen. Je ervaart hoe deze voor of juist tegen je werken. We gebruiken praktijksituaties om te ervaren wat er bij jou gebeurt en kijken daar op een afstandje naar. We doen oefeningen om nieuw gedrag te verkennen en aan te leren.

 

Fase 3: Actie

In deze fase gaat het om verduurzaming van het geleerde in de praktijk. Ervaren en oefenen om adequaat om te gaan met oude patronen en valkuilen. Je leert om gewenste keuzes te blijven maken. Keuzes die jou helpen goed in je vel te zitten. Ook als je uit evenwicht raakt, weet je steeds weer de optimale balans terug te vinden.

 

 Methoden:

Mindfulness,  ACT (Acceptance & Commitment Therapy) Oplossingsgericht Coachen, Positieve Psychologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Lichaamsgericht werken, Systemisch werken.

 

Werkwijze:

Een traject wordt altijd op maat opgesteld, in overleg met cliënt en evt. werkgever/opdrachtgever, op basis van een offerte. Hierin staat het doel van het traject, het aantal sessies, de duur, de kosten en afspraken over tussentijdse opdrachten, rapportages en contact.

De intake, waarin we persoonlijk kennismaken en de coachvraag verkennen, is altijd vrijblijvend. 

    

Locatie:

Sessies vinden zoveel mogelijk in de natuur plaats. In overleg kunnen sessies ook op afstand plaatsvinden, telefonisch of online.

 

Psycholoog NIP en NOBCO coach

Als psycholoog ben ik aangesloten bij het NIP, de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland.

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Plan een kennismaking:

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 dagen contact met je op om kennis te maken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

jolanda@happyo.nl

 

KvK- nummer 73753076