Ik ben Jolanda, 40 jaar, en woon samen met Robert-Jan en onze twee jongens in het prachtige bosrijke Zeist.

Oprichter en eigenaar van HAPPYO, mindful wandelcoach, psycholoog, trainer, bedrijfskundige, vitaliteitscoach, teamcoach, buitenmens, ondernemer, gezelligheidsdier, volleybalster, hardloper, wandelaar, yoga-fan en vast nog heel veel meer :).

 

Met een achtergrond in Psychologie en Bedrijfskunde, heb ik zo'n 15 jaar, als HR professional, in het bedrijfsleven gewerkt. Zie mijn linkedin-profiel voor mijn uitgebreide cv.

 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out, omdat ik heel goed was in doorgaan en het negeren van de signalen van mijn lijf. Ik was vooral heel veel bezig in mijn hoofd en met de verwachtingen van anderen. Op mijn weg naar weer gezond en vitaal worden hebben coaching, buiten zijn, mindfulness en yoga mij enorm geholpen.

 

Daarna voelde ik heel goed wat mij te doen stond en daar is HAPPYO het resultaat van!

 

Medewerkers en organisaties in beweging brengen, bewustmaken, prikkelen en laten ervaren wat echt belangrijk is. En dat doe ik het liefst buiten, op een hele luchtige en positieve manier. Niet zweverig of zwaar, gewoon lekker praktisch, met beide benen op de grond. Dat is mijn manier en daarmee wil ik coaching en mindfulness toegankelijk maken voor iedereen op elk moment. Omdat het gewoon zo belangrijk en fijn is lekker in je vel te zitten en datgene te doen waar je blij van wordt!

 HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 


jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

ZEIST

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring