IKKE

Ik ben Jolanda, 39 jaar, woon samen met Robert-Jan en onze twee jongens in het prachtige bosrijke Zeist.

Ik ben de oprichter en eigenaar van HAPPYO, wandelcoachMindful Run & Walk instructeur, ondernemer, buitenmens, psycholoog, trainer, bedrijfskundige, vitaliteitscoach, teamcoach, gezelligheidsdier, volleybalster, wandelaar, yoga-fan en vast nog heel veel meer :).

 

Zo'n 15 jaar heb ik in het HR-vak bij grote organisaties in de bank- en verzekeringswereld gewerkt. Van assessments en werving & selectie, tot het begeleiden van reorganisaties. Van talent- en management ontwikkeling tot het bevorderen van diversiteit. De activiteiten die mij het meeste energie gaven? Het coachen van medewerkers en teams bij veranderingen en het vormgeven en begeleiden van team- en leiderschapsdagen. Zie mijn linkedin-profiel voor mijn uitgebreide cv.

 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out, omdat ik heel goed was in doorgaan en het negeren van de signalen van mijn lijf. Ik was vooral heel veel bezig in mijn hoofd. Op mijn weg naar weer gezond en vitaal worden hebben coachingbuiten zijnmindfulness en yoga mij enorm geholpen.

 

Na mijn burn-out voelde ik heel goed wat mij te doen stond en daar is HAPPYO het resultaat van!

 

Mensen in beweging brengen, bewustmaken, prikkelen en laten ervaren waar ze echt blij van worden. En dat allemaal buiten, op een hele luchtige en positieve manier. Niet zweverig of zwaar, gewoon met beide benen op de grond. Dat is mijn manier en daarmee wil ik coaching en mindfulness toegankelijk maken voor iedereen op elk moment. Omdat het gewoon zo belangrijk en fijn is lekker in je vel te zitten!

 

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

ZEIST

jolanda@happyo.nl

06-41227054

 

KvK- nummer 73753076