Persoonlijke Ervaringen


"Het coachtraject van HAPPYO heeft mij bewust gemaakt. Ademhalen en voelen wat er in mijn lijf gebeurt en dat ik daar naar mag luisteren en op kan vertrouwen. Wat ik voel is van mij. Niemand anders kan bepalen hoe en wat ik voel. Verder bracht het rust en soms ook onrust en het fijne, alles mag er zijn. Ik heb geleerd beter te luisteren naar signalen van mijn lijf.  Jolanda geeft erkenning, het gevoel dat het ‘normaal’ is wat je voelt. Stemt af en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen als coach. Ze geeft vertrouwen in het traject, ook al was ik dat zelf soms kwijt."


"Jolanda jij hebt de gave om iedereen zover te krijgen om zijn persoonlijke verhaal te vertellen zonder dat het ongemakkelijk wordt voor de persoon zelf. Wederom van mij een diepe buiging. Jouw niveau van coaching is voor mij de maatstaf. Het is een genoegen om te kijken hoe jij dat doet."


"Het  coachtraject van HAPPYO heeft me op een laagdrempelige, plezierige manier bewust gemaakt van mijn onderbewuste. En daarnaast heb ik ervaren hoe ik dit praktisch in kan zetten in werk en privé, zodat ik me rustiger, gelukkiger en positiever voel. De begeleiding van Jolanda was heel plezierig. Ze geeft ruimte en ziet goed wat wel en niet past qua coaching en oefeningen. Ze luistert goed, vraagt goed door en past haar handelen en oefeningen daarop aan."

 


"Jolanda, ik wil je bedanken voor alles. Ik heb veel gehad aan onze wandelingen. Het heeft me erg goed gedaan, ik durf meer te voelen en oké te zijn met mezelf. Dankjewel!"

 


"Lopen, praten met daar tussendoor ruimte voor een oefening in een mooie omgeving is een mooie, werkzame mix. Er ontstond schijnbaar vanzelf een serieus gesprek over de vragen die ik op dat moment had. Jolanda bevraagt, geeft feedback en inzicht waardoor ik ‘’vanzelf’’ dichter bij de antwoorden kon komen. Jolanda is serieus maar nooit zwaar (zelfs best wel lichtvoetig) en ook het lopen (in verschillende omgevingen) heeft me veel gebracht. Alsof je me weer opmerkzaam gemaakt hebt voor onze mooie (gratis en corona-proof) natuur.  Je foto’s (en vooral je geluidsopname van de kikkers!) vond ik echt cadeautjes! Het was aangenaam sparren met je. Dank voor je geduld en acceptatie van wat ik zelf niet oké vind/vond, wat geholpen heeft om er zelf ook wat aangenamer mee om te gaan."

 


"Het was een heerlijke ervaring om zo in de mooie natuur met mezelf en ontspanning en ademhaling bezig te zijn. Ik merk dat ik het geleerde gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kan toepassen! Jolanda, hartstikke bedankt voor je prettige, ontspannen, open en geïnteresseerde begeleiding. Je hebt me weer een stukje verder op weg geholpen in mijn ontwikkeling van er gewoon ‘mogen zijn’ zonder er iets voor te moeten doen!"

 


"Bedankt Jolanda voor een mooie combinatie van genieten en wandelen in de prachtige bossen van Zeist. Bewust bezig zijn met al je zintuigen en het NU, diverse ontspannings en bewustwordingsoefeningen en ook leuke spelletjes en lekker lachen! Haalt je even helemaal uit de dagelijkse spanningen en je neemt weer praktische oefeningen mee om toe te passen in het dagelijkse leven."

 


"Het heeft mij veel energie en ontspanning gegeven om aan de ene kant in de natuur te wandelen, wat nog eens extra prachtig was door de herfst tinten en 5 weken achter elkaar zon! Aan de andere kant door de praktische tips en oefeningen om in het dagelijks leven meer bewust te zijn van je lijf en het hier en nu. Tips die ik nog steeds gebruik als ik merk dat ik weer gejaagd de dag door ga. Jolanda is ook een fijn en energiek persoon en het is prettig om met haar door de bossen te wandelen! "  


HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

jolanda@happyo.nl

 

KvK- nummer 73753076