Ervaringen

"Het coachingstraject van HAPPYO heeft mij bewust gemaakt. Ademhalen en voelen wat er in mijn lijf gebeurt en dat ik daar naar mag luisteren en op kan vertrouwen. Wat ik voel is van mij. Niemand anders kan bepalen hoe en wat ik voel. Verder bracht het rust en soms ook onrust en het fijne, alles mag er zijn. Ik heb geleerd beter te luisteren naar signalen van mijn lijf. Jolanda geeft erkenning, gevoel dat het ‘normaal’ is wat je voelt. Stemt af en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen als coach. Ze geeft vertrouwen in het traject, ook al was ik dat zelf soms kwijt."


"Het wandelcoachtraject van HAPPYO heeft me op een laagdrempelige, plezierige manier bewust gemaakt van mijn onderbewuste. En daarnaast heb ik ervaren hoe ik dit praktisch in kan zetten in werk en privé, zodat ik me rustiger, gelukkiger en positiever voel. De begeleiding van Jolanda was heel plezierig. Ze geeft ruimte en ziet goed wat wel en niet past qua coaching en oefeningen. Ze luistert goed, vraagt goed door en past haar handelen en oefeningen daarop aan."


"Helaas ...de 5-weekse Mindful walking zit er al weer op, ik zal het missen!

Het was inspirerend, heerlijk ontspannen in een mooie omgeving en een rust moment onder begeleiding en met anderen.

Ik heb bijv. veel aan de mantra voor mijn ademhaling, de zonnegroet en de yoga- oefeningen zijn goed in te passen iedere dag. Zelfs voor mij (tamelijk onstabiele knieën) lukte het na wat oefening.

De korte gesprekjes, het nog bewuster worden van mijn zintuigen, voegen net dat beetje extra toe aan t dagelijks leven.

Jolanda....complimenten!"


"Vandaag de afsluiting gehad van de 5-weekse mindful walk cursus van Jolanda in Zeist.

Jammer dat het erop zit.. Het was een heerlijke ervaring om zo in de mooie natuur met mezelf en ontspanning en ademhaling bezig te zijn. Ik merk dat de technieken die je aangeleerd krijgt zeer laagdrempelig zijn, waardoor ik ze gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kan toepassen! Jolanda, hartstikke bedankt voor je prettige, ontspannen, open en geïnteresseerde begeleiding. Je hebt me weer een stukje verder op weg geholpen in mijn ontwikkeling van er gewoon ‘mogen zijn’ zonder er iets voor te moeten doen!"


"Bedankt Jolanda voor een erg leuke en fijne cursus mindful walk! Een mooie combinatie van genieten en wandelen in de prachtige bossen van Zeist, bewust bezig zijn met al je zintuigen en het NU, diverse ontspannings en bewustwordingsoefeningen en ook leuke spelletjes en lekker lachen! Haalt je even helemaal uit de dagelijkse spanningen en je neemt weer praktische oefeningen mee om toe te passen in het dagelijkse leven."


"De mindful walk cursus heeft mij veel energie en ontspanning gegeven. Aan de ene kant door heerlijk in de natuur te wandelen, wat nog eens extra prachtig was door de herfst tinten en 5 weken achter elkaar zon! Aan de andere kant door de praktische tips en oefeningen om in het dagelijks leven meer bewust te zijn van je lijf en het hier en nu. Tips die ik nog steeds gebruik als ik merk dat ik weer gejaagd de dag door ga. Jolanda is ook een fijn en energiek persoon en het is prettig om met haar door de bossen te wandelen! " 


 

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

ZEIST

jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring