Medewerkers en Bedrijven

 

Hoe houd je als bedrijf je medewerkers happy & gezond? Hoe verlaag je effectief het ziekteverzuim? Hoe zorg je voor een duurzaam herstel bij stress en burn-out?

En hoe houd je als medewerker alle ballen in de lucht? Hoe maak je de juiste keuzes? Hoe zorg je voor balans? Hoe kun je effectief je werk doen? Hoe zorg je ervoor dat je blij wordt van datgene wat je doet?

 

HAPPYO ondersteunt vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Door middel van coaching, trainingen en workshops in de buitenlucht. HAPPYO werkt altijd aan zowel de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. We gebruiken tools en technieken die zowel op in werk als privé direct toe te passen zijn. Effectieve technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie

 


Coaching bij stress en Burn-out

Happy en gezond aan het werk zijn en blijven, dat willen we allemaal. Soms gaat het echter even niet zoals je wilt en dan is goede begeleiding essentieel.

In HAPPYO coachtrajecten bij stress en burn-out staat zowel fysiek, mentaal als emotioneel herstel centraal. De coaching vindt altijd plaats in de buitenlucht, door te doen en te ervaren.

In de eerste fase werken we aan rust en ontspanning. Door middel van rustig bewegen, ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustzijn. Daarna werken we aan herstel en komen de punten aan bod, waardoor disbalans is ontstaan. Hier gaan we actief mee aan de slag. We Ervaren, oefenen en reflecteren. Tenslotte kijken we vooruit, naar wat nodig is om weer lekker in je vel te zitten en de dingen te kunnen doen die je wilt doen.

 

Lees meer over de HAPPYO Coachprogramma's.

 

Spreekt deze methode jou als medewerker of werkgever aan? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

 

Naast mijn eigen coachpraktijk werk ik als burn-out coach en trainer ook voor burn-out specialist BoFit. Op www.bofit.nl lees je meer over burn-out, preventie, herstel en de BoFit methode. Neem gerust contact met me op als je als organisatie of medewerker meer over deze methode wilt weten.

 

MINDUL Workshops

Zoek je een energieke invulling voor jullie teamdag? Een leuke activiteit en ook meteen concreet iets leren over hoe je je hoofd tot rust kunt brengen? Met je team ervaren wat buitenlucht in combinatie met mindfulness voor jullie kan doen? 

 

Dan is een Mindful Workshop echt iets voor jullie!

 

Samen met je collega's, tussen het harde werken door, bewust buiten genieten. In een stadspark, in de natuur, het kan eigenlijk overal. We wandelen, doen mindfulness- en ademhalingsoefeningen om uit je hoofd te komen, te ontspannen en te focussen. Daarna ga je met frisse energie, overzicht en focus weer aan het werk!

Duur: 1 - 1,5 uur

Aantal personen per wandeling: max. 15

Kosten: in overleg, afhankelijk van o.a. tijdsduur en groepsgrootte 

HAPPY & GEZOND WERKEN Programma's

Voor programma's en trainingen in het bedrijfsleven werken HAPPYO en Leef Gelukkig en Gezond samen.

Samen gaan we voor een Happy & Gezond werkend Nederland. Een werkend Nederland met meer rust, aandacht en focus. Effectieve en praktische trainingen en programma's waarin Happy & Gezond (samen)werken centraal staat. Op een laagdrempelige manier leer je effectieve en praktische methoden en technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie. Deze kun je direct in je werk en het dagelijks leven toepassen. Het blijft bij ons niet bij praten, achteroven zitten en luisteren. Wij gaan doen! Actief aan de slag, naar buiten, oefenen, ervaren en leren. Dus wil je meer ontspanning in werk en leven, meer rust en op een actieve manier aan de slag met vitaliteit. Voor jezelf en je medewerkers? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!  

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

ZEIST

jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring