voor BedrijvenStress en burn-out preventie en herstel

Een organisatie waar mensen datgene doen waar ze blij van worden. En daarmee vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid in de organisatie bevorderen.

 

Door middel van 1 op 1 coaching of groepsgewijze walkshops in de buitenlucht, werkt HAPPYO aan zowel de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers.

 

Een effectieve aanpak waarbij zowel wetenschappelijke kennis als praktische technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie worden ingezet. 

 

Coaching

Als mensen vastlopen in hun werk door een verstoorde werk/privé balans, vastlopen omdat ze geen energie meer krijgen van wat ze doen, of vastlopen omdat ze signalen van hun lichaam negeren, is coaching een effectieve aanpak naar duurzaam herstel.

 

Soms is er al sprake van verzuim en is iemand niet meer (volledig) in staat om te werken. Soms heeft iemand last van beginnende stressklachten, zoals hoofdpijn, concentratieverlies of vermoeidheid. Dan is coaching een effectieve preventieve aanpak om erger te voorkomen.

 

In een coachtraject staat zowel fysiek, mentaal als emotioneel herstel centraal. De coaching vindt altijd plaats in de buitenlucht, door te doen en te ervaren.

 

In de beginfase van het coachtraject werken we aan rust en ontspanning. Door middel van rustig bewegen, ademhalingsoefeningen, mindfulness en lichaamsbewustzijn. Daarna werken we aan herstel en komen de punten aan bod, waardoor disbalans is ontstaan. We gaan actief aan de slag met patronen, valkuilen en kwaliteiten. We ervaren, oefenen en reflecteren. Tenslotte kijken we vooruit, naar wat nodig is om weer lekker in je vel te zitten en de dingen te doen waar je blij van wordt.

 

Naast mijn eigen coachpraktijk, werk ik als burn-out coach en trainer, in opdracht voor BoFit: Burn-out specialist van Nederland. Op www.bofit.nl lees je meer over burn-out, preventie, herstel en de BoFit methode. Neem gerust contact met me op als je meer over deze methode wilt weten. 

Walkshops Vitaliteit

Actief  aan de slag met vitaliteit in je team. Preventief, om de vitaliteit te behouden of te vergroten.

 

Tools en technieken leren en samen onderzoeken hoe je met meer energie en minder stress kunt werken en leven. 

  

Een HAPPYO Walkshop is een vernieuwende en inspirerende manier, om aan vitaliteit te werken en direct toepasbare tools en technieken in je rugzak te stoppen.

 

Een praktische, luchtige workshop, waarin je meteen concreet iets leert over hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen, meer in balans kunt zijn en met meer energie en plezier kunt werken en leven.

 

Je ervaart met je team wat buitenlucht in combinatie met bewegen en mindfulness voor jullie kan betekenen.

 

Samen met je collega's, bewust stilstaan en in beweging komen. In een stadspark, in een natuurgebied, het kan eigenlijk overal.

We lopen en doen praktische oefeningen.

 

Daarna ga je met frisse energie, overzicht en focus weer aan het werk!

 

Duur: 1 - 1,5 uur

Aantal personen per groep: max. 15

Vanaf € 275 excl. BTW , afhankelijk van o.a. maatwerk, tijdsduur en groepsgrootte. 

 

 

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

 

jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

ZEIST

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring