voor BedrijvenStress en burn-out Coaching en Workshops

Een organisatie waar mensen datgene doen waar ze blij van worden. En daarmee vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid in de organisatie bevorderen.

 

Door middel van 1 op 1 coaching of groepsgewijze workshops in de buitenlucht, werkt HAPPYO aan zowel de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers.

 

Een effectieve aanpak waarbij zowel wetenschappelijke kennis als praktische technieken uit mindfulness, psychologie en coaching worden ingezet. 

 

Coaching

Als mensen vastlopen in hun werk door een verstoorde werk/privé balans, vastlopen omdat ze geen energie meer krijgen van wat ze doen, of vastlopen omdat ze signalen van hun lichaam negeren, is coaching een effectieve aanpak naar duurzaam herstel.

 

Soms is er al sprake van verzuim en is iemand niet meer (volledig) in staat om te werken. Soms heeft iemand last van beginnende stressklachten, zoals hoofdpijn, concentratieverlies of vermoeidheid. Dan is coaching een effectieve preventieve aanpak om erger te voorkomen.

 

De coachtrajecten van HAPPYO worden door werkgevers ingezet om:

 

- Re-integratie te begeleiden

- Uitval te voorkomen

- Terugval na re-integratie te voorkomen

 

In een coachtraject staat zowel de fysieke, mentale als emotionele balans centraal. En de coaching vindt altijd plaats in de natuur.

 

Een HAPPYO coachtraject is opgebouwd uit 3 fases:

 

Fase 1 Bewustwording

In deze fase staat bewustwording van jezelf en vooral je lichaam centraal. Hoe gaat het met jou? We gaan aan de slag met inspanning en ontspanning, ademhaling en fysieke oefeningen. Je krijgt inzicht in jouw situatie en datgene waar je aan wilt werken.

 

Fase 2: Patronen

In deze fase verkennen we je denken, voelen en handelen. We gaan aan de slag met belemmerende en helpende gedachten en overtuigingen. Je ervaart hoe deze voor of juist tegen je werken. We gebruiken praktijksituaties om te ervaren wat er bij jou gebeurt en kijken daar op een afstandje naar. We doen oefeningen om nieuw gedrag te verkennen en aan te leren.

 

Fase 3: Actie

 

In deze fase gaat het om verduurzaming van het geleerde in de praktijk. Ervaren en oefenen om adequaat om te gaan met oude patronen en valkuilen. Je leert om gewenste keuzes te blijven maken. Keuzes die jou helpen goed in je vel te zitten. Ook als je uit evenwicht raakt, weet je steeds weer de optimale balans terug te vinden. 

Naast mijn eigen coachpraktijk, werk ik als burn-out coach en trainer, in opdracht voor BoFit: Burn-out specialist van Nederland. Op www.bofit.nl lees je meer over burn-out, preventie, herstel en de BoFit methode. 

Workshops Vitaliteit

Actief  aan de slag met vitaliteit in je team. Preventief, om de vitaliteit te behouden of te vergroten.

 

Tools en technieken leren en samen onderzoeken hoe je met meer energie en minder stress kunt werken en leven. 

  

Een HAPPYO Workshop is een vernieuwende en inspirerende manier, om aan vitaliteit te werken en direct toepasbare tools en technieken in je rugzak te stoppen.

 

Een praktische, luchtige workshop, waarin je meteen concreet iets leert over hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen, meer in balans kunt zijn en met meer energie en plezier kunt werken en leven.

 

Je ervaart met je team wat de natuur in combinatie met bewegen en mindfulness voor jullie kan betekenen.

 

Samen met je collega's, bewust stilstaan en in beweging komen. In een stadspark, in een natuurgebied, het kan eigenlijk overal.

We wandelen en doen praktische oefeningen.

 

Om daarna met frisse energie, overzicht en focus weer aan het werk te gaan!

 

Kosten: vanaf € 350 excl. BTW , afhankelijk van tijdsduur en groepsgrootte. 

 

 

HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 

 

jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

ZEIST

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring