Bedrijven

Ervoor zorgen dat medewerkers weer datgene gaan doen waar ze blij van worden. En hiermee vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid in de organisatie bevorderen.

 

Door middel van coaching en walkshops in de buitenlucht, werkt HAPPYO aan zowel de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Effectieve technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie worden ingezet, op een praktische en laagdrempelige manier.

 


Coaching van Medewerkers

Als medewerkers vastlopen in hun werk door een verstoorde werk/privé balans, vastlopen omdat ze geen energie meer krijgen van wat ze doen, of vastlopen omdat ze signalen van hun lichaam negeren, is het fijn als ze professioneel begeleid kunnen worden naar herstel.

 

In de HAPPYO coachprogramma's staat zowel fysiek, mentaal als emotioneel herstel centraal. De coaching vindt altijd plaats in de buitenlucht, door te doen en te ervaren.

 

In de eerste fase van het programma werken we aan rust en ontspanning. Door middel van rustig bewegen, ademhalingsoefeningen en lichaamsbewustzijn. Daarna werken we aan herstel en komen de punten aan bod, waardoor disbalans is ontstaan. We gaan actief aan de slag met patronen, valkuilen en kwaliteiten. We ervaren, oefenen en reflecteren. Tenslotte kijken we vooruit, naar wat nodig is om weer lekker in je vel te zitten en de dingen te kunnen doen die je wilt doen.

 

Lees meer over de HAPPYO Coachprogramma's.

 

Naast mijn eigen coachpraktijk, werk ik als burn-out coach en trainer, in opdracht voor BoFit: Burn-out specialist van Nederland. Op www.bofit.nl lees je meer over burn-out, preventie, herstel en de BoFit methode. 

Neem gerust contact met me op als je meer over deze methode wilt weten. 

HAPPYO Walkshops & LUNCHWALKSHOPs

Zoek je een energieke invulling voor jullie teamdag of heisessie? Wil je ervaren hoe je een lunchwalk nog effectiever kunt inzetten?

  

Dan is een HAPPYO Walkshop of Lunchwalkshop echt iets voor jullie!


Een leuke, luchtige workshop, waarin je ook meteen concreet iets leert over hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen. Je ervaart met je team wat buitenlucht in combinatie met bewegen en mindfulness voor jullie vitaliteit kan betekenen.

 

Samen met je collega's, ga je tussen het harde werken door, bewust buiten genieten. In een stadspark, in de natuur, het kan eigenlijk overal. We wandelen, doen mindfulness- en ademhalingsoefeningen om uit je hoofd te komen, te ontspannen en te focussen. Daarna ga je met frisse energie, overzicht en focus weer aan het werk!

 

Duur: 1 - 1,5 uur

Aantal personen per wandeling: max. 15

Kosten: in overleg, afhankelijk van o.a. tijdsduur en groepsgrootte  HAPPYO

Jolanda Meeks-Kling

 


jolanda@happyo.nl

06 41 22 70 54

ZEIST

 

KvK- nummer 73753076

 

Privacyverklaring